Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1206

2017-2018 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Programı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Gerçekleşti

2017-2018 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Programı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yükseköğretim camiasını bir araya getiren akademik yılı açılış törenine üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı, İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Erdoğan Koç, Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Yavuz Çokal, Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Burak Darıcı, Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ali Mazak ve Araştırma Görevlileri Merve Çiloğlu Yörübulut, Levent Bilgili, Mücahit Baykul iştirak etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni"nde yaptığı konuşmada, geçen yıl başlatılan bu etkinliğin artık her yıl devam edeceğine olan inancını dile getirerek, yeni akademik yılın tüm akademisyenlere ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, "2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni"ndeki konuşmasında, Yükseköğretimin dünyanın her yerinde dinamik ve canlı olduğuna işaret ederek, bunun özellikle son 10 yılda Türkiye'de de sürekli genişleyen ve büyüyen bir yapıda olduğunu vurguladı.

Tören sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve öğretim üyelerimizden oluşan heyet, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.


Fotoğraflar