Üniversitemizde Kayıt Heyecanı Başladı

2017 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (ÖSYS) sonuçlarına göre üniversitemizi kazanan öğrencilerimiz, bugünden itibaren kayıt yaptırmaya başladı. Üniversitemiz, Türkiye'nin 7 bölge ve 72 ilinden 2050 öğrencinin tercihi oldu.

Tecrübeli ve dinamik akademik, genç ve iletişim odaklı idari kadrosuyla dikkat çeken üniversitemize kayıt için aileleriyle birlikte gelen öğrencilerimizin üniversite heyecanı renkli görüntüler oluşturdu.

Merkez Yerleşkesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bandırma MYO, Gönen MYO, Manyas MYO, Erdek MYO olmak üzere altı farklı yerleşkemizde 18 Ağustos Cuma gününe kadar kayıt işlemlerimiz devam edecek. Ayrıca Bandırma Şehirlerarası Otobüs Terminali ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Terminali önünde kurulan standlar aracılığıyla Bandırma'ya gelen öğrenci ve ailelerine yönelik olarak yönlendirme hizmetleri gerçekleştirilmektedir.