Üniversitemizin Düzenleyicileri Arasında Olduğu 2. MECAS 2017 Konferansı Makedonya’da Yapılacak

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Uluslararası Vizyon Üniversitesi  (Makedonya), Uluslararası Saraybosna Üniversitesi, Novi Sad Üniversitesi (Sırbistan) ve Donja Gorica Üniversitesi’nin (Montenegro) düzenlediği MECAS II (Second Mediterranean International Social Sciences Congress) konferansı 10-13 Ekim tarihleri arasında Makedonya’nın Ohrid şehrinde yapılacak.

Rektörümüz Prof Dr. Süleyman Özdemir’in onur kurulunda yer aldığı konferansta, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Edip Orucu, Prof. Dr. Serap Palaz, Prof. Dr. Özcan Karahan ve Yrd. Doç. Dr. Celil Aydın da bilim kurulunda yer almaktadır.

Birçok ülkeden yüzden fazla akademisyenin tebliğ sunması beklenen konferansta üniversitemiz öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ahmet Aydın, Yrd. Doç. Dr. Gülnil Aydın, Yrd. Doç. Dr. Çağatay Başarır, Yrd. Doç. Dr. Celil Aydın, Yrd. Doç. Dr. Hatice Aydın, Yrd. Doç. Dr. Ufuk Çelik, Yrd. Doç. Dr. Özer Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Alper Kılıç, Araştırma Görevlisi Burak Yaprak, Araştırma Görevlisi Ahmed Yusuf Sarıhan ve Araştırma Görevlisi Yunus Emre Gürbüz de tebliğ sunumlarıyla katkıda bulunacaktır.

Ekonomi, Finans, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji, Felsefe, Psikoloji, Kültürel Araştırmalar, Hukuk ve Kriminoloji, Eğitim, Tarih, Coğrafya, Sanat Tarihi, Turizm, Balkan Dilleri, Siyasal Bilimler ve Sosyal Bilimlerin diğer tüm alanlarına açık olan konferansın birincisi Mayıs ayında Karadağ’da gerçekleştirilmişti.