Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2024

SUMMITS'24 4. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi başarıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz BAUSMER Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Teknolojileri Anabilim Dalı akademisyenleri, AUS Türkiye tarafından Hacettepe Üniversitesi Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2-4 Mayıs 2024 tarihleri arasında ülkemiz AUS ekosisteminde yer alan değerli kurum ve kuruluşların ürün ve deneyimlerinin paylaşıldığı, yapay zekâ tabanlı yenilikçi çözümlerin sunulduğu, ve sektörün önde gelen isimlerinin bir araya geldiği SUMMITS'24 4. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi kapsamında bilimsel çalışmaların değerlendirilmesi ve moderasyonu aşamalarında görev almıştır.
Zirve kapsamında Bilim Kurulu Başkanlığı ve Moderatörlük görevlerini yerine getiren üniversitemiz BAUSMER Müdür Yardımcısı ve Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Teknolojileri Anabilim Dalı Başkan Yardımcısı Doktor Öğretim Üyesi Caner Pense ve Akademik bildiri değerlendirme süreçlerinde hakemlik yaparak bilgi ve tecrübeleri ile destek olan üniversitemiz BAUSMER Müdürü ve Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Teknolojileri Anabilim Dalı Başkanı Profesör Doktor Mehmet TEKTAŞ başta olmak üzere Profesör Doktor Necla TEKTAŞ, Doçent Doktor İlyas ÖZER, Doçent Doktor Selahattin KOŞUNALP, Doktor Öğretim Üyesi Adem KORKMAZ, Doktor Öğretim Üyesi Burak YAPRAK, Doktor Öğretim Üyesi Emrah DÖNMEZ, Doktor Öğretim Üyesi Fahrettin Burak DEMİR, Doktor Öğretim Üyesi Süleyman Gökhan TAŞKIN, Doktor Öğretim Üyesi Taylan ENGİN, Araştırma Görevlisi (ÖYP) Fatih ERGEZER ve Araştırma Görevlisi Şerife Gülsüm DEMİR’e teşekkürlerimizi sunarız.
Zirvenin düzenlenmesinde yoğun emek harcayan başta AUS Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Esma DİLEK olmak üzere tüm ekibine tebrik ve teşekkürlerimizi sunarak; zirve kapsamında akademik bildiri ve sunumları ile katılım sağlayan tüm araştırmacıları tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.